Het winkelcentrum in Apeldoorn met nog échte speciaalzaken!

Agenda 2019 activiteiten ondernemersvereniging Het Schubertplein

 

11 mei - Jumbo Moederdagontbijt

 

30 november - Sinterklaasfeest

 

 

 

 

Optiekhuis Ugchelen vertrekt uit Ugchelen en komt naar het Schubertplein

 

Optiekhuis Ugchelen is helaas, na jaren, genoodzaakt om Ugchelen te verlaten omdat de verhuurder van het winkelpand het pand voor eigen gebruik nodig heeft. Binnen Ugchelen is er geen geschikte locatie beschikbaar waardoor er voor Marcel en Cora geen andere keus overbleef dan ook in de directe omgeving van Ugchelen te

gaan kijken.

 

En..het is gelukt! En ze gaan niet ver weg, want ze GAAN VERDER ALS “MARCELS OPTIEKHUIS” OP HET SCHUBERTPLEIN!

 

Marcel en Cora hebben een prachtig nieuwe plek gevonden op het oudste én gezelligste plein van Apeldoorn! Op slechts ruim 2 kilometer afstand van Ugchelen. “Het is een mooi, gezellig plein met veel speciaalzaken en enthousiaste ondernemers waar we ons volledig thuis voelen.”

 

De formule van Marcels Optiekhuis blijft hetzelfde; leuke, mooie onderscheidende brillen, kwaliteitsglazen en lenzen voor betaalbare prijzen! “Persoonlijke aandacht en alle tijd voor onze klanten, uitgebreide deskundige oogmetingen. Prisma-metingen, contactlenscontrole's, enzovoorts. En uiteraard leveren we de kwaliteitsglazen van ZEISS.”

“Prijs/kwaliteit verhouding vinden wij heel erg belangrijk, benadrukt Marcel, je hoeft niet altijd de hoofdprijs te betalen voor een goede bril of lenzen, ook in het lagere- en middensegment heb je tegenwoordig heel veel , vaak wat kleinere (monturen)fabrikanten die echt kwalitatief hoogwaardige montuur collecties maken en een uitstekende nazorg bieden.” Kortom, klanten kunnen bij Marcels Optiekhuis terecht voor uitmuntende brillen en contactlenzen voor elke beurs; voor het beste in elke prijsklasse!

 

De planning is begin november open te gaan en uiteraard is er een leuke openings-actie; voor de eerste 500 bezoekers van onze nieuwe winkel staat een gratis, rijkgevulde goodiebag klaar vol met leuke bruikbare artikelen én verschillende waardebonnen die bij Marcels Optiekhuis ingeleverd kunnen worden voor leuke kortingen (op=op)!

Verfshop Apeldoorn op het Schubertplein

 

APELDOORN-ZUID – In Apeldoorn heeft zich een nieuwe verfshop gevestigd. Het echtpaar Ron en Hilda Hamer, beide woonachtig in Warnsveld en al 35 jaar actief in het schildersvak runnen deze mooie zaak.

Na 7 jaar een winkel te hebben gehad in Zutphen vielen zij voor de charmes van een gezellige en bedrijvige dorpskern aan de Schubertlaan 4a in Apeldoorn waar men nog steeds gratis kan parkeren! De winkel biedt een breed volledig assortiment voor al uw schilders maar ook behang benodigdheden. Het aanbod bestaat uitsluitend uit A-Merken tegen Outlet prijzen. Mede dankzij een State of the art verfmengmachine is iedere verfkleur te leveren.

 

Zij richten zich op de consument die een persoonlijke benadering op prijs stelt. Er staat immers altijd een kop koffie voor u klaar!

 

Vanuit gedegen vakkennis wordt u geadviseerd en bijgestaan. De winkel ligt in het verlengde van schildersbedrijf Ron Hamer dus of u nu wilt schilderen of wilt laten schilderen, u kunt altijd terecht bij Verfshop Apeldoorn.

Handgemaakte chocoladebonbons te koop op het Schubertplein

 

Uit passie voor thee, koffie en chocola openden Vince de Lange (52) en zijn vrouw onlangs de winkel Bijzondere Bonen op het Schubertplein.

 

Chocoladebonbons

Ontelbaar veel soorten koffie en thee, zelfgemaakte chocoladebonbons en fudge. Dat is sinds kort te vinden aan de Schubertlaan, in een prachtige nieuwe winkel genaamd Bijzondere Bonen.

Carrièreswitch

 

Ondernemer Vince de Lange maakt met het openen van de winkel een opmerkelijke carrièreswitch. Hij was namelijk 25 jaar lang topsportcoach, onder meer bondscoach atletiek. Op een gegeven moment was er de wens iets anders te gaan doen. Vince houdt van koffie, zijn vrouw van thee en ze delen de passie voor chocola.

Et voilà, Bijzondere Bonen werd geboren.

Even voorstellen

 

Automonteur is nu De Kledingdokter in Apeldoorn

APELDOORN - Het is een avontuur, zijn eigen zaak op het Schubertplein. Na krap een half jaar lacht de toekomst De Kledingdokter, ofwel Lawa Textiel Service, toe. ,,We begonnen in juni met nog niet zoveel klanten, maar nu loopt het goed'', zegt eigenaar Nicola Ojoki Faka Serge, die eerder als automonteur zijn geld verdiende.

 

Trots laat de eigenaar een zelfontworpen jurk zien, waarmee hij een etalagepop heeft aangekleed. In de zaak staan andere poppen die allemaal echte Afrikaanse kleding dragen. ,,We ontwerpen kleding, maar dat niet alleen.'' Samen met zijn vriendin Blessing Uririe ontwerpt, vermaakt en repareert Nicola kleding.

Vijftien jaar geleden kwam hij vanuit Zuid-Soedan naar Nederland en werd automonteur. Daar volgde hij een opleiding voor. Wat maakt dit werk dan toch leuker? ,,Van auto's monteren krijg je zulke vieze handen, van kleding ontwerpen niet'', lacht de eigenaar. ,,Een baan in de mode ligt mij ook beter. Bovendien krijg je zoveel verschillende opdrachten en klanten. Vooral het contact met klanten vind ik leuk.''

Volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en feitjes van het winkelcentrum.

© Winkelcentrum Het Schubertplein Apeldoorn | 2019

Realisatie: YVONNE RECLAME!