Het winkelcentrum in Apeldoorn met nog échte speciaalzaken!

Bruna de Zuiderpost

 

Bruna de Zuiderpost is al jarenlang een begrip op het Schubertplein. Ons uitgebreide assortiment en onze verschillende services willen we graag onder de aandacht brengen zodat u weet waarvoor u bij ons terecht kunt.

 

Op de eerste plaats hebben we een boekenkast waarin altijd actuele boeken staan en waar we leuke wisselende aanbiedingen voor hebben. Daarnaast hebben wij een tijdschriftenwand met een uitgebreid assortiment.Bent u op zoek naar een cadeau? Wij hebben een groot assortiment aan cadeaukaarten. Van gift for 2 tot boekenbon, van VVV bon tot fashioncheque. Bijna alle kaarten zijn op te waarderen met een bedrag van uw keuze. De Bruna kent u natuurlijk ook vanwege onze kantoorbenodigdheden en schrijfwaren. Wist u dat wij bijvoorbeeld ook cartridges in het assortiment hebben?

 

Op onze ING servicepunt kunt u terecht voor het openen van een rekening, het wijzigen van adresgegevens, het aanvragen van internetbankieren, het ophalen van wachtwoorden en pincodes etc. Daarnaast hebben we een automaat in de winkel staan waar u als ING klant kunt storten en pinnen.

 

Zoals u kunt lezen hebben we een enorm assortiment aan producten en services. We zouden het erg fijn vinden om u als klant in onze winkel te ontvangen. Heeft u een vraag of kunt u iets niet vinden? We helpen u graag dus schroom niet om op een van de medewerkers af te stappen.

Wil en Lobke Bulder

Bruna de Zuiderpost

Schubertlaan 14

7333 CV Apeldoorn

055 - 533 2071

 

www.bruna.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00 uur

Zaterdag 09.00 - 16.00 uur

Volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en feitjes van het winkelcentrum.

© Winkelcentrum Het Schubertplein Apeldoorn | 2019

Realisatie: YVONNE RECLAME!