Het winkelcentrum in Apeldoorn met nog échte speciaalzaken!

Bloemenmagazijn Margriet

 

Deze zaak is één van de, zo niet de oudste, zaak op het Schubertplein.

De oprichter dhr. Suurmeyer  begon in 1952  zijn bloemenwinkel op dit plein, onder de naam “Margriet” Wij,  Rita en Drikus  Stegeman  namen de zaak in 1974 over en werken met een team van 9 medewerkers dagelijks graag aan uw opdrachten.

 

Na aanpassingen en uitbreidingen is de zaak in de loop der tijd veranderd van een “buurtwinkeltje” in bloemen en planten naar een bloemenspeciaalzaak met cadeauartikelen en vele mogelijkheden aangaande bloemwerken voor alle gelegenheden, ons uitgebreide assortiment kamerplanten is anno 2017 uniek in de regio, daarbij streven wij al jaren om goed gekweekte producten in te kopen, die voldoen aan de eisen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Onze klantenkring bestaat uit: particulieren, bedrijven en instellingen uit de verre omgeving rond om het Schubertplein. Voor gelegenheden als bruids- en rouwbloemwerken hebben wij een aparte ruimte om dit in alle rust met u te kunnen bespreken. Wij zijn lid van Fleurop-Interflora  Ned. Zodat wij uw bloemengroet waar ook ter wereld kunnen laten bezorgen. Via onze webshop  kunt u 24 uur per dag online bestellen en informatie  over ons vinden.

Drikus en Rita

Bloemenmagazijn Margriet

Schubertlaan 20

7333 CV Apeldoorn

055 - 533 2655

 

margrietbloemen@vbw-groenplein.nl

www.flowerserviceapeldoorn.com

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag 08.00 - 17.00 uur

Volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en feitjes van het winkelcentrum.

© Winkelcentrum Het Schubertplein Apeldoorn | 2019

Realisatie: YVONNE RECLAME!