Marcel's OptiekMarcel en Cora Slootmaker

Brillen kun je tegenwoordig overal krijgen; bij drogisterijen, online, bij schreeuwende ketens die allemaal zeggen de voordeligste te zijn.

Waar niet zo nauw gekeken wordt naar de correctie van uw ogen en/of waar geen gediplomeerd opticien aan te pas komt, waar niet gekeken wordt naar de pasvorm van een montuur op úw gezicht...

Waar het alleen om aantallen gaat, om omzet, om uitkeringen voor de aandeelhouders, om bijbetalingen te genereren bij de zogenaamde gratis brillen, enz. Waar het glasadvies niet altijd even eerlijk is.....

Waar niet gekeken wordt welke glazen optisch het beste corrigeren en het meest comfortabele beeld voor de brildrager geeft, nee.....daar kijken ze welke glasleverancier de hoogste korting geeft, waar ze de laagste inkoopprijs kunnen krijgen en dat zelfde geldt ook voor de monturen.

Gelukkig voor die ketens staan er bv. in China en India héél véél brillenglazenfabriekjes en monturenfabriekjes.....maar als na 1 of 2 jaar een pootje van een montuur afbreekt, of de coating van een glas loslaat heb je als klant vaak een probleem… je kunt geen leverancier bellen voor een nieuw onderdeel, op is op.

Maar optiek is een ambacht, je moet er voor gestudeerd hebben om een menselijk oog te kunnen corrigeren, om een bril goed af te passen, om goed advies te kunnen geven over glazen, monturen en de pasvorm, en dan bedoel ik geen “training” van 3 weken, of een verkoopster in een drogist die een cursus heeft gehad om een leren op welke knop ze moet drukken van een apparaat.

Want; kijken doen we de hele dag, van s’ morgens vroeg tot s’ avonds laat, goed zien is belangrijk en van levensbelang, bijvoorbeeld in het verkeer maar ook tijdens onze werkzaamheden. En behalve goed zien wil iedereen ook graag comfortabel kijken...want kijken doen we de hele dag, elke dag weer....

Wij zijn een particulier onafhankelijk optiekbedrijf, wij verkopen brillen en contactlenzen... Wij nemen uw ogen heel serieus, onze passie is om u zo goed, en zo comfortabel mogelijk te laten kijken met een perfect gezichtshulpmiddel waar u, als het goed is,

jaren mee kunt kijken. In de 35 jaar dat ik in de optiek zit heb ik alle facetten/formules van optiekzaken van dichtbij meegemaakt en bewust gekozen om het op deze manier te doen; Tijd en aandacht voor onze klanten, uitgebreide oogmeting om de meest comfortabele correctie te vinden. Goed en gedegen montuur-advies qua pasvorm, model, etc. Er voor zorgen dat klanten blij zijn met hun nieuwe bril!

En dat alles voor eerlijke en betaalbare prijzen! Als particuliere optiekzaak hoef je je winkel niet vol te hangen met dure, exclusieve monturen, integendeel; er zijn heel veel leveranciers/fabrikanten met ontzettend leuke/mooie montuurcollecties die betaalbaar zijn en uitstekende kwaliteit en nazorg leveren.

Hetzelfde geldt voor de glazen, wereldwijd in de top 10 van glasleveranciers staan ook wat kleinere, hele innovatieve fabrikanten die prachtige producten leveren met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Kortom, dat is waar wij naar streven en waarvoor u bij ons terecht kan; de mooiste brillen voor de beste prijs!

Adres
Debussylaan 35, 7333 DB Apeldoorn

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 - 17.00 | Zaterdag 09.30 - 16.00

Telefoonnummer
055 - 763 0563

E-mail
info@marcelsoptiekhuis.nl

Website
www.marcelsoptiekhuis.nl

Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image